JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Wegens Corona kunnen levertijden langer zijn dan normaal.

Snelle levering.
Gratis verzending vanaf €30 in NL en BE.

Kies zelf het aflevermoment
Misschien op zaterdag of in de avond?

Gratis retourneren binnen 14 dagen.
Minimaal 2 jaar garantie op uw stofzuiger.

Winkelmandje
0

Snelle levering. Nu ook op zaterdag geleverd.

een perfect resultaat voor een perfect huis


Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van de laatste nieuwe AEG stofzuigers. Bestel uw AEG stofzuiger direct met het grootste voordeel bij stofzuiger-voordeel.nl

Unieke AEG zuigmonden


Broodkruimels op uw parketvloer, chips tussen de kussens van uw bankstel of hondenharen op uw stoffen vloerbedekking? AEG heeft voor elk oppervlak een geschikt mondstuk. De door AEG ontwikkelde AeroPro™ 3-in-1 accessoires, vaak geïntegreerd in de stofzuiger, is een complete set dat standaard geleverd wordt bij de VX9, VX8 en VX7 modellen. Wanneer u snel even het huishouden op orde wil brengen, terwijl uw baby slaapt, gebruikt u de AeroPro™ Silent zuigmond. De Turbo DEX zuigmond, geleverd bij de krachtige VX7 serie, geeft nog meer power aan de zuigkracht en is uitermate geschikt voor tapijt. Kortom, met de AEG zuigmonden bent u voorbereid op elke stofzuigklus.

AEG S-bag stofzakken

Energiezuinig


AEG blijft doorontwikkelen. Waar vroeger het vermogen van stofzuigers op ruim 2000 watt zat heeft AEG tegenwoordig energiezuinige modellen met een maximaal vermogen van 700 watt terwijl de zuigkracht alleen maar vooruit gaat. Wilt u maximaal milieuvriendelijk uw huishouden doen, kies dan voor het ÖKO stofzuigermodel, dat bestaat uit 60% gerycled kunststof. Deze stofzuigers hebben een A classificatie voor: Energielabel, reiniging harde vloeren en zelfs voor stofuitstoot, 3 x A dus. De aerodynamische bouw en design zorgt daarnaast voor efficiëntere zuigkracht en gebruikt tegelijkertijd minder energie.

AEG Geruisloos

Sterke zuigkracht


De VX7 serie en de zakloze LX7 serie zijn de krachtpatsers van AEG. Met de minste moeite worden de meest hardnekkig vervuilde ondergronden gereinigd. De LX7 haalt onder andere zijn kracht uit de cyclonische werking van het apparaat: het vuil wordt samen met lucht krachtig naar binnen gezogen en komt terecht in de opvangbak. Hier worden de stofdeeltjes tegen de zijkant gedrukt en draaien hierdoor vervolgens in het rond. Op deze manier wordt voorkomen dat stofdeeltjes blijven hangen en de zuigkracht verloren raakt. Doordat u de filters kunt wassen behoudt de stofzuiger zijn power en rekent u probleemloos af met die kattenharen in uw hoogpolig tapijt.

 

AEG Wasbare filters

Kies het gewenste type stofzuiger

Stofzuigers met zak

Stofzuigers met zak

Zakloze stofzuigers

Zakloze stofzuigers

Stofzuigers met steel

Stofzuigers met steel

Kruimeldieven

Kruimeldieven

 
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.