JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Wegens Corona kunnen levertijden langer zijn dan normaal.

Snelle levering.
Gratis verzending vanaf €30 in NL en BE.

Kies zelf het aflevermoment
Misschien op zaterdag of in de avond?

Gratis retourneren binnen 14 dagen.
Minimaal 2 jaar garantie op uw stofzuiger.

Winkelmandje
0

Snelle levering. Nu ook op zaterdag geleverd.

Stof komt terug.
De kwaliteit van Bosch gaat nooit weg!

Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van de nieuwste Bosch stofzuigers. Bestel uw Bosch stofzuiger direct met het grootste voordeel bij stofzuiger-voordeel.nl

Duidelijkheid met het EU energielabel


Vanaf 1 september 2014 zijn er nieuwe richtlijnen opgesteld voor het gebruik van energielabels bij elektronische apparaten. Voor stofzuigers was het voorheen nog niet verplicht om energielabels te hebben. Vanaf 2014 is deze vrijheid vervallen en mogen daarnaast nieuwe stofzuigers, met een vermogen van meer dan 1600 Watt, niet meer op de markt gebracht worden. Vanaf 1 september 2017 gaan er nog strengere maximumnormen gelden. Dan zal de bovengrens van het vermogen worden bijgeschroefd naar 900 Watt. Voor Bosch is dit absoluut geen probleem aangezien de vermogens van alle nieuwe stofzuigers beduidend lager zijn zonder dat u inlevert op zuigkracht. Het nieuwe energielabel geeft ook inzicht in het geluidsniveau en stofuitstoot wat aangeeft hoe schoon de uitblaaslucht is.

Bosch nieuwste technologie

Optimaal getest


Bosch verzekert u van een betrouwbaar apparaat. Voordat de stofzuigers worden geproduceerd, worden ze ‘aan en uit’ gezet in een schakelaartest. Doormiddel van zogenaamde uithoudbaarheidstesten worden de mondstukken op de proef gesteld aangezien ze in een huishouden vele kilometers zullen afleggen. Kortom, een zware test met een strenge selectie, voordat u het product in handen krijgt. Bosch staat garant voor totale betrouwbaarheid.

Kies het gewenste type stofzuiger

Stofzuigers met zak

Stofzuigers met zak

Zakloze stofzuigers

Zakloze stofzuigers

Stofzuigers met steel

Stofzuigers met steel

 
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.