Bosch BCS812KA2

Schrijf uw beoordeling

Stofzuiger Sales ,binnen 3-4 werkdagen levering

Nu t/m 26-07 € 70,00 retour via Bosch.

Klik hier om de actie aan te vragen


Bosch BCS812KA2 draadloze stofzuiger

De draadloze krachtpatser van Bosch met een hoge zuigkracht voor iedere klus.

Uitwisselbare accu's voor ongelimiteerde werktijd*. Altijd klaar voor gebruik.

Stofzuig zolang als nodig. Met de Unlimited zit je nooit zonder stroom. De Unlimited biedt je ongelimiteerde werktijd* dankzij de uitwisselbare accu's en een snellader. De ene accu kan worden opgeladen terwijl de andere accu wordt gebruikt; zo is je apparaat altijd klaar voor gebruik. *Werktijd is onbeperkt i.c.m. de Bosch snellader, twee 3.0 Bosch Power for All accu‘s en bij gebruik op de reguliere stand, doordat één accu opgeladen kan worden terwijl de ander wordt gebruikt.

Extra snel laden.

Stofzuig heel je huis in één keer en verlies geen tijd aan het vervangen van de accu. De snellader werkt vijf maal sneller dan het laadstation en geeft je de mogelijkheid om de 18 volt-accu's van het Power for ALL-systeem van Bosch extra snel te laden.

De uitblaaslucht is schoner dan de omgevingslucht.

Er bevindt zich doorgaans altijd fijnstof in de lucht. Dankzij het filtersysteem met patronen wordt de uitblaaslucht driemaal gefilterd, wat een filteringspercentage van 99,9% oplevert*. Met als resultaat dat de afvoerlucht schoner is dan de lucht die je gewoonlijk inademt. *getest volgens EN 60312-1

Eén accu voor alle gereedschap uit de 18 volt Home & Garden-serie.

De meeste apparaten werken met verschillende accu's, wat soms echt niet praktisch is. De uitwisselbare Power for ALL-accu's maken deel uit van de 18 volt Home & Garden-serie van Bosch. De accu's zijn onderling uit te wisselen met diverse andere elektrische apparaten en tuingereedschappen van Bosch.

Reiniging op alle niveaus. Vloer, bekleding, plafond en je auto.

Stofzuigen op alle niveaus is nu mogelijk, van de vloer tot aan het plafond. De stofzuiger wordt geleverd met handige accessoires waarmee je alle soorten vloeren kunt reinigen, maar ook andere oppervlakken zoals tafels, bekleding en zelfs het interieur van je auto.

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

EAN CODE 4242005180875
Geluidsniveau 76 dB
Parketborstel meegeleverd Niet verkrijgbaar
Incl borstel voor dierenharen Ja, in verpakking
Garantie 2 jaar
Hepafilter aanwezig Nee
Motorgarantie 2 jaar
Actieradius Draadloos
Snoerlengte n.v.t.
Maximaal vermogen 18v
Ook voor een natte ondergrond nodig? Nee
Extra informatie

Filtersysteem met patronen: de uitblaaslucht is schoner dan de lucht die je inademt dankzij het filteringspercentage van 99,9%.*
Ongelimiteerde werktijd: verwisselbare accu's, gecombineerd met een snellader. Altijd klaar voor gebruik en nooit zonder stroom.*
Power for ALL system: de accu's maken deel uit van onze 18 volt Home & Garden-serie.
Betrouwbare reinigingsprestaties: de All Floor HighPower borstel en DigitalSpin Motor zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken.
Snellader: snel opladen van uitwisselbare accu's.
Verbeterde vermogensinstelling: geniet van 30% meer vermogen in normale modus en een 3 minuten langere werktijd in turbomodus.*
Reiniging op alle niveaus: diverse accessoires zijn geschikt om vuil te verwijderen van de vloer tot aan het plafond en zelfs in je auto.

Stoomfunctie Nee
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
x